کجای کرمان کوارتز شفاف پیدا میشه؟
سلام میشه بگید در استانهایی مثل کرمان یا مثل الموت قزوین یا کلا جاهای کوهستانی که مردم منطقه گیر به کاوش ندن میشه کوارتز با کیفیت پیدا کرد چون مردم خراسان جنوبی اکثرا گیر میدن به کاوش سنگ.
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
سلام در محدوده کوه گبری در فاصله 40 کیلومتری خاور رفسنجان (70 کیلومتری جاده کرمان-رفسنجان) و فاصله 1 کیلومتری شمال دهکده ده پناه ژئودهای حاوی کوارتز با رنگهای مختلف (شیری، دودی ، آمیتیست) یافت میشه . همچنین گارنت هم یافت میشه. کوارتز شفاف مناسب تراش هم یافت میشه…
در استان قزوین هم عقیق منظره و آبی سوسنی هم یافت میشه..بخصوص در ناحیه الموت، محدوده جوینک یا محدوده روستای دستجرد . همچنین در شمال این استان در منطقه آبیک، شمال روستای شکرناب-روستای گزلک هم میتونید سنگهای نیمه قیمتی پیدا کنید..
اگر معدنی ثبت نشده باشه میتونید در اون ناحیه حد جزئی به شکار سنگ بپردازید. گاها ممکنه با افراد محلی به مشکل بربخورید .. (این جور مواقع میتونید پیشنهاد میزانی باج چیزایی که پیدا میکنید رو مطرح کنید!) .
- سلام ممنون از تو میخواستم بپرسم آیا میشه اطراف معدن سیلیس هم گشت چون ماده سازنده برخی از سنگ های نیمه قیمتی از سیلیس هستش آیا میشه همچین کاری کرد؟ و این که میشه در الموت حتا اماتیست یا کوارتز شفاف پیدا کرد یا حتا منشوری؟
- یک سوال هم دارم من سنگ هایی که در الموت پیدا میکردم به صورت توپی بوده و برخی اوقات سنگی که پیدا کردم کوارتز بوده در بستر من کوارتز در بستر رو اون هایی که کمی بزرگ بودن بلور هاشو رو با میخ و چکش از ریشه در میاوردم و برخی اوقات اونارو تامبل میکردم خواستم بدونم آیا با این حال امکان پیدا شدن کوارتز شفاف در منطقه ی الموت وجود داره؟
- تا جایی که دیدم، عقیق های خزه ای و کبود خوب بیشتر داره در منطقه الموت.. . کوارتز شفاف خوب نشنیدم.
- آقای کرمی شما درست میگفتید کوارتز های خوب و اماتیست های منشوری وجود داره همچنین فیروزه و گارنت هم یافت میشه اما میگم اجازه داریم که اونجا کاوش کنیم؟؟؟؟؟؟چون واقعا پاش بیوفته همین الان به تپه های گبری در رفسنجان خواهیم رفت.
- در مقالات نوشته بود که اونجا معدنکاری داره میشه بنظرتون شما که باتجربه و دانا در این حوضه هستی بگو ببینم میشه به اونجا رفت یا کار غیر قانونی هست و بعد از استخراج مواد معدنی از کوه های گبری ما اعمال قانون میشیم لطفاً جواب بدید؟
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید