یاقوت سرخ با لایه پوششی از رشد کوراندوم مصنوعی

یاقوت طبیعی با رشد مصنوعی
ناحیه ای از یک حفره پرشده از یاقوت که جلای کمتری نسبت به یاقوت سرخ نشان می دهد و توسط یک بافت دانه ای احاطه شده است، چیزی که توسط لایه واکنشی از رشد پوششی اضافی مصنوعی ایجاد می شود. نور منعکس شده (چپ) و روشنایی میدان روشن (راست). فتومیکروگراف های Polthep Sakpanich; میدان دید 8.2 میلی متر

لابراتوار بانکوک GIA اخیراً یک سنگ تراش مارکیز دامله با رنگ قرمز مایل به ارغوانی و وزن 8.63 قیراط دریافت کرده است. این سنگ خواص گوهرشناسی مطابق با یاقوت را نشان داد: ضریب شکست نقطه ای 1.770 و طیف مشخصه یاقوت با استفاده از طیف سنجی دستی. این سنگ نیمه شفاف بود و حاوی لوله‌های رشد تغییر یافته، شکستگی‌های متعدد با باقی‌مانده‌های شار فلاکس و برخی شکستگی‌ها با حباب‌های گاز مسطح به دام افتاده و مناطقی از حفره‌های پر شده بود. فلورسانس اشعه ایکس مقادیر قابل توجهی سرب را، بیشتر در امتداد شکستگی ها و حفره های پر شده، نشان داد.

گوهرشناس یک ناحیه غیرمعمول از بافت دانه ای را مشاهده کرد که حفره پر شده را پوشانده است (مناطق با درخشندگی کمتر) (به بالا مراجعه کنید). این بافت دانه ای ناشی از یک لایه واکنشی از رشد اضافی سنتتیک است که در آن سطوح ذوب و تبلور مجدد می شوند. این الگو را می توان در هر کوراندوم بهسازی حرارت داده شده با دمای بالا یافت. رشد پوششی سنتتیک در سطح سنگ گاهی اوقات با پولیش مجدد از بین می رود.

منبع:
gia.edu : Ruby with Synthetic Overgrowth Lining Cavities

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *